Glasblæsning:

Online Katalog

Glasblæsning er en mulighed for en overflade behandling da overfladen bliver ens og flot.

Emnernes størrelse kan være bitte små til rigtig store emner. Sandblæse kabinen er 4 meter bred 6 meter lang og 3 meter høj.

Emnerne der glasblæses er af Rustfri stål og Aluminium af alles beskaffenhed. Der bliver ikke glasblæst sort jern og andre materialer i glasblæse kabinen. Kabinen er desuden beklædt med rustfrie plader. Dette betyder at der ikke er rester af rustende materialer på de emner der bliver glasblæst og derved holdes overfladen total rent. Efter endt glasblæsning er der mulighed for at få emnerne dækket af et tyndt lag olie så overfladen lukkes og derved forhendre flyverust at sætte sig nemt på emnerne og give en rusten overflade.

Så der gives garanti på at der ikke er rester af sort jern eller andre materialer der kan ruste når emnerne returneres efter glasblæse behandlingen.

Hvis man ønsker den finere overflade som glasblæsningen giver i forhold til sandblæsning, og materialet ikke er af Rustfri eller Aluminium kan dette godt lade sig gøre. Dette er da så til en højrer timepris da glasset ikke kan genbruges og materialet kan ikke være sort jern.

Levering af varer i Varde og Esbjerg sker via egen bil da vi næsten hver dag kører med varer i Varde og Esbjerg. Hvis der er tale om levering af varer til Blåvand , Bramming , Gørding, Gredstedbro, Henne, Holsted, Hvide Sande,Nørre Nebel, Oksbøl, Outrup Ribe, Ringkøbing, Skærbæk, Skjern ,Tarm ,Tistrup Vejers Strand og vestjylland jylland eller andre steder som er længer væk så sendes varerne med fragtmand.